سد دز پُر شد | احتمال افزایش خروجی سد دز وجود دارد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) آزادراه تهران شمال مسدود شد + علت (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقوع سیل در شبستر آذربایجان شرقی + فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سرریز شدن سد مخزنی دویرج دهلران ایلام + فیلم مسئولان در تدارک اجرای مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | معوقات حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی واریز خواهد شد اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش نشانان مشهدی (۱۴ اردیبهشت) مرگ ۲ نفر براثر مسمومیت با گاز در ساری (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) واژگونی پژو ۲۰۶ در فکوری| آتش نشانان دو محبوس حادثه را نجات دادند (۱۴ اردیبهشت) جاده چالوس یک طرفه شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) هواشناسی خراسان رضوی هشدار نارنجی صادر کرد (۱۴ اردیبهشت) زلزله مشهد را لرزاند + جزئیات (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی در خراسان رضوی و مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد تداوم بارش باران در ۱۷ استان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «یسنا» دختر ناپدید شده ترکمن ربوده شده بود؟ آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | بازنشستگان خواستار افزایش حقوق با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سارقان کابل‌های برق فشار قوی در مشهد شناسایی و دستگیر شدند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است
سرخط خبرها

طرز تهیه مربای گیلاس چگونه است؟

  • کد خبر: ۷۲۸۴۱
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۷
طرز تهیه مربای گیلاس چگونه است؟
مربای گیلاس از خوشمزه‌ترین و پرطرف‌دارترین مربا‌های ایرانی است. افزون بر این، از این مربای خوشمزه به‌دلیل رنگ و ظاهر بسیار زیبایش برای تزیین کیک و شیرینی هم زیاد استفاده می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ مربای گیلاس از خوشمزه‌ترین و پرطرف‌دارترین مربا‌های ایرانی است. افزون بر این، از این مربای خوشمزه به‌دلیل رنگ و ظاهر بسیار زیبایش برای تزیین کیک و شیرینی هم زیاد استفاده می‌شود. بنابراین، بهتر است خیلی زود دست‌به‌کار شوید و تا فصل این میوه خوشمزه به پایان نرسیده است، قدری مربا برای خودتان درست کنید.

  • قیمت برای هر نفر: ۱۵۰۰ تومان
  • تعداد: ۲۰ عدد
  • زمان تهیه: ۴۰ دقیقه
  • گیلاس: یک کیلو
  • شکر: یک کیلو
  • آب: یک لیوان
  • جوهرلیمو: یک‌چهارم قاشق مرباخوری
  • زعفران و وانیل: کمی در صورت دلخواه



طرز تهیه مربای گیلاس

گیلاس‌ها را پس از شست‌وشو بگذارید کامل خشک شود. سپس با هسته‌گیر یا به کمک یک سیخ چوبی هسته‌های گیلاس‌ها را درآورید. گیلاس‌ها را داخل ظرفی لایه‌لایه بریزد و روی هر لایه کمی شکر بپاشید تا شکر خوب به خورد گیلاس برود. ظرف را ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.

 
مربای گیلاس

باقی‌مانده شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. گیلاس‌ها را از یخچال خارج و به شربت اضافه کنید تا ٣٠ دقیقه‌ای بجوشند. کف روی مربا را حتما بگیرید و دور بریزید.
 
مربای گیلاس
 

مربا که به غلظت کافی رسید، جوهرلیمو، زعفران و وانیل را به آن اضافه کنید. وقتی مربا قوام آمد، شعله را خاموش کنید و پس از سرد شدن، آن را دورن ظرف‌های شیشه‌ای دردار و در جای خنک نگهداری کنید.
 
مربای گیلاس

نکته‌ها
برای اینکه بفهمید مربا قوام آمده است یا نه، یک قاشق از مربا را درون ظرفی بریزید و داخل یخچال بگذارید. وقتی کامل خنک شد اگر شهد غلیظ بود، مربا آماده است، ولی اگر روان بود، باید قدری دیگر بپزد. حواستان باشد مربایی که قوام نیامده باشد خیلی زود کپک می‌زند. اگر هم زیاد جوشیده باشد، شکرک می‌زند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->